Sommarkollo i Småland för ungdomar med lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning och ungdomar med Asperger eller autism nivå 1.
 
Sommarkollo i Småland anordnar jätteroliga läger under tre perioder i sommar med start den 13 juni och nu är det dags att ansöka om plats.
Vi vänder oss till ungdomar med lindrig/måttlig intellektuell funktionsnedsättning mellan 12-30 år, och även till ungdomar med Asperger eller autism nivå 1.
Vår målsättning är att lägren ska vara det roligaste som händer under året för deltagarna och alla som varit med är oerhört nöjda.
Vi har tillstånd att driva korttidsvistelse enligt LSS sedan 2001, och har egna fantastiska lägergårdar belägna i naturskön miljö i vackra Småland.
Man ansöker om lägren som en korttidsvistelse enligt LSS. Om kommunen beviljar brukar föräldrarna bara få betala en viss matkostnad. Vi bifogar vår folder, ansökan och Sommarkolloinbjudan.
På vår hemsida www.leva.se kan man titta på fina kollobilder och även ladda ner kolloansökan, foldern och sommarkolloinbjudan.