Välkommen på en NPF-anpassad cirkusföreställning! Här kommer ni få njuta av en ny föreställning med bland annat fantastiska luftakrobater, roliga clowner, charmiga hundar och vackra hästar. Hemglassbilen kommer och bjuder alla barn och vuxna på glass innan föreställningen.

Var: Norra Järnvägsgatan i Veberöd (Vid Vombs foder)

När: 03 september 2023, 15.00 – 17.00

Frågor? Kontakta oss på info@lund.attention.se

Anmäl dig i formuläret nedan. Cirkusbiljetterna är gratis för medlemmar i Attention Lund. Det finns begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Du står själv för transport, eventuella parkeringskostnader etc.

Biljetterna hämtas 1 timme innan föreställningen. Attention Lund kommer att vara på plats (tillsammans med Attention Malmö) – leta efter Attentions flagga! Skulle ni få förhinder är vi tacksamma om ni meddelar detta så att vi kan erbjuda biljetten till någon annan.

Välkomna!

FULLBOKAT, ANMÄLAN STÄNGD